Articole GeneraleComunicate de presaEducatieStiriStiri Locale

Alianța Franceză din Suceava organizează prima sesiune DELF junior dedicată elevilor

În perioada 18–19 mai 2024, Alianța Franceză din Suceava organizează prima sesiune DELF junior dedicată elevilor.

Termenul limită pentru înscrieri este 9 mai 2024. Candidații interesați vor completa fișa de înscriere disponibilă pe site-ul Alianței și o vor trimite pe adresa de e-mail aliantafrancezasv@gmail.com, împreună cu dovada plății taxei de înscriere pentru nivelul de certificare ales. Examenele de certificare se vor desfășura la Colegiul Național „Petru Rareș” din Suceava.

Alianța Franceză din Suceava face parte din rețeaua națională de centre de evaluare DELF și DALF și are o echipă de evaluatori profesioniști, certificați de France Education International, singura instituție delegată pentru a coordona și valida aceste examene la nivel internațional.

„Examenele de certificare DELF junior cuprind nivelele Cadrului European, de la A1 la B2. Diplomele sunt eliberate de Ministerul Francez al Educației Naționale, sunt recunoscute la nivel european și au valabilitate pe viață”, transmit reprezentanții Alianței Franceze.

Tarifele sunt aceleași pentru toate centrele de evaluare și pot fi consultate pe site-ul Alianței Franceze din Suceava, la rubrica Examene DELF/DALF. Elevii și cursanții Alianței Franceze beneficiază de reduceri.

Pentru informații suplimentare și înscrieri, persoanele interesate pot scrie pe adresa de mail aliantafrancezasv@gmail.com sau contacta direct secretariatul, la numărul de telefon 0737784074.

Articole Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button