Articole GeneraleComunicate de presaEducatieSocialStiriStiri Locale

Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera” lansează campania „O carte în dar”

Sub îndemnul „Lumea este a celor care citesc!”, Secția de artă și informare audio-vizuală din cadrul Bibliotecii Bucovinei „I. G. Sbiera” din Suceava lansează proiectul „O carte în dar”. Această acțiune marchează Săptămâna Națională a Bibliotecilor și le oferă sucevenilor posibilitatea de a dona cărți care vor ajunge la copii instituționalizați sau care provin din familii defavorizate.

Așadar, la Secția de artă și informare audio-vizuală a Bibliotecii Bucovinei „I. G. Sbiera”, situată la etajul I al corpului A din sediul central, în perioada 24 aprilie – 31 mai 2024, pot fi aduse atlase geografice, culegeri, cărți din literatura școlară, cărți de povești sau de cultură generală potrivite pentru elevi din ciclul primar și gimnazial. Volumele dăruite trebuie să fie noi sau într-o stare foarte bună, astfel încât, de 1 iunie să aducă bucurie copiilor care le vor primi.

„În acest fel, donatorii devin parte a unui demers care promovează cartea și cititul, dar și generozitatea, spiritul civic și implicarea în viața comunității”, precizează organizatorii campaniei „O carte în dar”.

Articole Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button