Articole GeneraleComunicate de presaPoliticStiri Locale

Gheorghe Lazăr, primarul comunei Marginea, anunță că părăsește PMP și anul viitor va candida din partea PNL

Primarul comunei Marginea, Gheorghe Lazăr, a anunțat luni, 18 decembrie 2023, că drumul său politic alături de PMP se încheie, iar la alegerile locale din 2024 va fi candidatul PNL pentru al doilea mandat de primar.

„În anul 2020 am candidat și am câștigat alegerile pentru funcția de primar pe listele PMP. Având în vedere ultimele evoluții ale PMP, alianța pe care a hotărât să o facă pentru viitoarele alegeri, sfătuindu-mă cu o bună parte din electoratul din localitatea Marginea, care m-a votat, optez ca pentru viitoarele alegeri locale pentru funcția de primar să mă alătur echipei PNL, partid ai cărui reprezentanți au fost alături de mine, m-au sprijinit și au sprijinit efectiv toate proiectele comunei Marginea”, a declarat Gheorghe Lazăr.

Primarul a afirmat, de asemenea, că în localitatea pe care o administrează se desfășoară, în această perioadă, cele mai mari proiecte demarate în ultimii 30 de ani, făcând referire la sistemele de apă-canal și gaze naturale, urmate de proiecte de infrastructură (poduri și drumuri), energie electrică, precum și modernizarea școlilor din comună. „Toate proiectele pe care am reușit să le implementez la nivelul localității le-am realizat alături de echipa din primărie, cu sprijinul consilierilor locali și al Consiliului Județean Suceava”, a adăugat Gheorghe Lazăr.

Acesta a precizat că se regăsește în totalitate în viziunea administrației publice județene privind proiectele de dezvoltare a comunei și a județului Suceava.

„Este o responsabilitate mare și sunt conștient de importanța deciziei pe care am luat-o în interesul cetățenilor localității. Contez foarte mult și pe sprijinul consătenilor pentru a dezvolta împreună o comună prosperă și atractivă. Rugămintea e să rămâneți alături de noi pe drumul pe care am pornit, pentru un viitor mai bun”, este mesajul pe care Gheorghe Lazăr îl transmite locuitorilor comunei Marginea.

Articole Similare

Un comentariu

Back to top button