Comunicate de presaPoliticStiri Nationale

Deputatul Gheorghe Șoldan: „Vin cu două vești bune despre Autostrada A7.”

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan a fost prezent astăzi, 6 aprilie 2023, la turnarea primilor kilometri de asfalt din Autostrada Moldovei. Au participat și președintele PSD, Marcel Ciolacu, și Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Parlamentarul a precizat, în acest context, că are două vești bune despre Autostrada A7.

Prima este legată de faptul că în februarie 2023 s-au semnat ordinele de începere a lucrărilor, iar în prezent s-a ajuns la stadiul în care se toarnă asfalt. Lucrările sunt avansate și pe celelalte șantiere, până la Focșani, astfel încât A7 ajunge tot mai aproape de Suceava.

„Când spuneam de formula perfectă (Ministru PSD al Transporturilor + Constructor Român + Fonduri Europene), au fost voci care susțineau că e doar un slogan politic”, declară Gheorghe Șoldan.

A doua veste anunțată de deputatul PSD se referă la scoaterea la licitație, până la sfârșitul acestui an, a lucrărilor la Autostrada Pașcani – Siret, pe cele două variante: Pașcani – Suceava (60,5 kilometri), unde studiul de fezabilitate este în fază avansată de elaborare, și Suceava – Siret ( 41 kilometri).

„Atât Sorin Grindeanu, cât și președintele PSD Marcel Ciolacu, vor fi alături de noi, sucevenii, pentru ca Autostrada A7 să ajungă cât mai repede la Suceava. După 30 de ani, Moldova și Bucovina vor avea autostradă! Și de data asta, e pe fapte, nu pe vorbe goale și poze cu lopata.”, transmite Gheorghe Șoldan.

Articole Similare

Un comentariu

  1. Felicitari domnului Soldan pentru hotararea si daruirea de a conduce eforturile de modernizare a infrastructuri de transport din Moldova! Autostrada A7 va schimba cu siguranta, modul in care suntem conectati intre Moldova si Bucovina, ceea ce va inspira dezvoltare si schimbare si va face ca aceasta regiune sa se bucure de aceleasi avantaje economice si sociale ca si alte zone ale tarii.

Back to top button