Despre Noi

Radio AS emite pe frecvenţa de 89.9 FM. Este un post local de radio al municiupiului Suceava care se adresează locuitorilor din partea de sud a judeţului Suceava. Incepând de la Moţca-Fălticeni-Suceava şi până la Rădăuţi, dar şi spre Gura Humorului, Vereşti-Dolhasca, Suceava-Botoşani, puteţi merge ascultând Radio AS.

Formatul Radio AS este: Adult Contemporany, genul de muzică adoptat de realizatorii programelor Radio AS fiind de genul Pop Rock.

Partea informativă se concentrează pe promovarea cu predilecţie a ştirilor locale ceea ce asigură o receptivitate sporită pe plan local. In acelaşi timp promovând informaţii locale, avem un feed-back rapid şi sigur a modului în care Radio AS este recepţionat în zona de serviciu.

Acest atribut ne permite să răspundem în timp aproape real la orice gen de eveniment petrecut în zonă, ne permite să promăvăm volorile sau să evidenţiem nonvalorile locale vis-a-vis de modul lor de manifestare.

Din punctul de vedere al ofertei, faptul că suntem POST LOCAL  permite promovarea prin publicitate, anunţuri şi emisiuni a institutiilor locale şi a agenţilor economici de pe aria teritorială pe care o acoperim .

Concret vă putem oferi:

  • reclama adecvată necesităţilor dumneavoastră, fără a fi incorsetaţi de o politică publicitară stabilită la nivel naţional sau regional
  • asigurăm adaptarea dinamică a difuzării reclamei
  • putem oferi produse de reclamă specifice POSTULUI LOCAL care nu pot fi oferite de posturile naţionale sau regionale, gen: „buletinul meteo vă este oferit de Societatea xxxx”.