Articole GeneralePoliticStiriStiri Locale

Gheorghe Șoldan și-a lansat candidatura la președinția Consiliului Județean Suceava, în fața a peste 2000 de persoane

Vineri, 12 aprilie 2024, a avut loc evenimentul de lansare a candidaților Partidului Social Democrat pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean și primar al municipiului Suceava. La acțiune au participat președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, secretarul general al partidului, Paul Stănescu, membrii PSD Suceava, dar și alți invitați, în total fiind prezente peste 2000 de persoane.

De pe scena evenimentului, deputatul Gheorghe Șoldan, candidat la președinția CJ Suceava, a cerut sprijinul sucevenilor, pe care să îl alăture determinării și energiei necesare dezvoltării județului, viziunii tinere și echipei pe care o propune electoratului.

„Când am întrebat audiența câți dintre cei prezenți au pe cineva drag plecat la muncă în altă țară, am văzut în aer o mare de mâini. De ani de zile, suntem codași printre județele României și ne pleacă tot mai mulți tineri. Fie în alte țări sau în alte județe. De ani de zile sunt doar promisiuni. Aceleași. Făcute de același om, care a îmbătrânit în politică, ocupând fel de fel de funcții, dar cel mai mult la conducerea județului. La ce i-a folosit Sucevei, când noi avem cei mai mulți copii cu părinți plecați la muncă în străinătate? Avem cele mai mici salarii din regiunea Moldovei, sute de kilometri de drumuri județene nemodernizate și aproape jumătate dintre localitățile din județ fără sistem de apă potabilă. Ce să mai pomenim de gaz metan și canalizare… Iar adversarul meu se agață disperat de imaginea proiectului Autostrăzii A7, pe care, ce să vezi, tot PSD-ul o va face. Inclusiv șoseaua de centură de la Gura Humorului, pe care el o tot promite de 16 ani.”, este un fragment din mesajul parlamentarului social-democrat Gheorghe Șoldan.

@gheorghe_soldan

Ziua în care a început oficial schimbarea în județul Suceava. Alături de premierul Marcel Ciolacu, de echipa PSD, voi dezvolta județul și vom recupera decalajele față de celelalte județe ale României. Suceava nu trebuie să mai fie pe ultimele locuri, pentru că unii știu doar dezvoltare în ritm de horă: doi pași înainte și doi pași înapoi. Avem nevoie de o viziune tânără și de susținerea unui partid puternic. În administrația județeană lucrurile ar trebui să fie foarte simple: Nu faci, pleci acasă! E timpul ca cineva să plece acasă! AMR mai puțin de două luni. 9 iunie 2024. Ziua Schimbării! #suceava #gheorghesoldan #marcelciolacu #bucovina #judetulsuceava

♬ sunet original – Gheorghe Șoldan

Articole Similare

Back to top button