Stiri Locale

Urmărire în traficul rutier pentru prinderea unui traficant de țigări de contrabandă

S-a întâmplat pe parcursul zilei de ieri după ce un echipaj al poliției de frontieră din cadrul SPF Brodina a identificat, pe un drum forestier de pe raza comunei, un autoturism despre care existau suspiciuni că transportă țigări de proveniență ucraineană.

Oamenii legii au procedat la oprirea acestuia, însă conducătorul auto a ignorat semnalele efectuate și și-a continuat deplasarea în mare viteză. Poliţiştii de frontieră au pornit pe urmele lui iar la scurt timp autoturismul în cauză a fost găsit abandonat. În urma măsurii de supraveghere şi cercetare a zonei, la scurt timp, în apropiere, a fost depistat conducătorul maşinii, un sucevean în vârstă de 30 de ani. În portbagajul mașinii au fost descoperite mai multe colete cu țigări de proveniență extracomunitară, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii mașinii și a bărbatului la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii a rezultat că omul transporta cu autovehiculul din dotare, chiar dacă nu are permis de conducere, produse din tutun de contrabandă în valoare de peste 33.000 lei. Acum suceveanul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere iar mașina, în valoare de 4.500 lei, a fost indisponibilizată la sediul poliției de frontieră, până la finalizarea anchetei.

Articole Similare

Back to top button