Articole GeneraleSanatateSocialStiriStiri Locale

Campanie de strângere de fonduri pentru medicul sucevean Corina Cîmpan

Suceveanca Corina Cîmpan, medic endocrinolog rezident la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași, mamă a doi copii, a fost diagnosticată în luna august a acestui an cu tumoare cerebrală de gradul 4 – Neurofibromatoză.

Conform medicilor, această tumoră, numită schwanom vestibular, apasă pe trunchiul cerebral și pe cerebel, afectând nervii cranieni cu progresie dimensională semnificativă și pune în pericol viața pacientei.

Pentru a ajuta medicul să beneficieze de tratamentul optim, Fundația Umanitară Nord 2001 Sânge pentru România a inițiat o campanie de strângere de fonduri. Pentru intervenția complexă care o poate salva, tânăra are nevoie de 42.000 de lei, la care se adaugă costuri suplimentare preoperatorii și postoperatorii, în valoare de aproximativ 15.000 de euro, plus cheltuieli de deplasare și cazare pentru familia sa, consumabile și produse farmaceutice. Corina a ales să facă operația la Spitalul Monza din București, întrucât varianta realizării intervenției în Germania, la Hanovra, ar fi implicat o sumă de peste 50.000 de euro, care depășește cu mult posibilitățile familiei.

„În acest moment, pe lângă boala necruțătoare, a mai apărut un alt dușman, timpul. Lupta este una contra cronometru, intervenția la Monza este programată pentru data de 29 noiembrie! Avem puțin timp la dispoziție să facem o minune, să facem o faptă bună și să contribuim la salvarea Corinei, mamă iubitoare și medic devotat. Împreună putem schimba destine, împreună putem reda speranța! Orice sumă donată îi va fi de un real ajutor în lupta cu boala”, este mesajul organizației Sânge pentru România.

Pentru a-i fi alături Corinei, în lupta pentru viață, puteți contribui în conturile afișate mai jos:

BENEFICIAR: CÎMPAN CORINA
BANCA TRANSILVANIA: RO08BTRL02401201467416XX
REVOLUT: RO91BREL0005533013040100
TELEFON: 0744660334

Articole Similare

Back to top button