AdministratieArticole GeneraleComunicate de presaStiriStiri Locale

OCPI anunță începerea lucrărilor de înregistrare sistematică a imobilelor în 11 comune din județul Suceava

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Suceava anunță că în 11 comune din județ încep lucrările de înregistrare sistematică a imobilelor, cu finanțare din fonduri europene.

Astfel, pe întreaga suprafață a unităților administrativ–teritoriale Cornu Luncii, Dornești, Fântânele, Grănicești, Ilișești, Păltinoasa, Pătrăuți, Satu Mare, Stroiești, Udești și Verești debutează procesul de înregistrare sistematică a imobilelor în sistemul integrat de cadastru și carte funciară.

Finanțarea lucrărilor este asigurată prin Programul european Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare (PCIDIF) 2021 – 2027.

OCPI Suceava organizează, pe 29 februarie, o primă întâlnire de lucru cu reprezentanții Prestatorului și primarii celor 11 comune.

În prezent, în județul Suceava  sunt în derulare lucrări de înregistrare sistematică, în diferite etape, la nivelul întregii unități administrativ – teritoriale, în 10 comune: Drăgoiești, Frătăuții Noi, Iacobeni, Poiana Stampei, Pojorâta, Sadova, Șcheia, Stulpicani, Sucevița și Vama. În alte 76 de unități administrativ – teritoriale sunt în derulare lucrări la nivel de sectoare cadastrale.

Articole Similare

Back to top button