Articole GeneraleComunicate de presaPoliticStiriStiri Locale

Gheorghe Șoldan a participat la manifestărilor organizate de Rusalii la Vicovu de Jos

Deputatul social-democrat Gheorghe Șoldan a participat duminică, 23 iunie 2024, la manifestările organizate de autoritățile din Vicovu de Jos, cu ocazia Rusaliilor, când comunitatea a sărbătorit atât la biserică, cât și pe esplanada de lângă Centrul Cultural „Sofia Vicoveanca” din localitate.

„De pe scena evenimentului, le-am vorbit oamenilor despre prioritățile mele ca președinte de consiliu județean și i-am asigurat că nu am uitat ce am vorbit în campania electorală nu demult încheiată. I-am felicitat pentru că au ales un primar precum Vasile Țugui (votat cu aproape 90%), primar care a reușit în două mandate să dezvolte vizibil comuna și care are numeroase proiecte de continuare a modernizării Vicovului de Jos”, a transmis Gheorghe Șoldan.

Totodată, parlamentarul le-a mulțumit celor prezenți pentru că au avut încredere în candidatura lui și pentru că, pe 9 iunie, l-au ales în funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, obținând de la alegătorii din localitate de trei ori mai multe voturi decât principalul său contracandidat, președintele în funcție, Gheorghe Flutur. „Mă onorează, dar mă și responsabilizează, în egală măsură. Sunt determinat, am ținut să precizez acest lucru, să produc, alături de echipa mea, schimbările de care județul nostru are atât de multă nevoie”, a precizat acesta.

Gheorghe Șoldan a menționat că își dorește ca, în 2028, la finalul mandatului pe care îl va prelua în toamna acestui an, să fie mai puțini tineri care să plece din județ, iar sucevenii plecați de mai mult timp să înceapă să se întoarcă acasă.

Articole Similare

Back to top button