Articole GeneraleComunicate de presaPoliticStiri Locale

Deputatul Gheorghe Șoldan, prezent la ceremonia dedicată Zilei Eroilor, la Boroaia

Joi, 13 mai 2024, în ziua praznicului Înălțării Domnului, deputatul social-democrat Gheorghe Șoldan a participat la manifestările organizate în localitatea suceveană Boroaia, unde s-a sărbătorit și Ziua comunei.

Prima activitate din program a fost, însă, pomenirea eroilor care s-au jertfit pentru neam, credință și țară. „Eroii știuți și neștiuți ai neamului nostru, a căror memorie trebuie să o cinstim nu doar prin ceremonii, discursuri, coroane de flori și jerbe de Ziua Eroilor. S-au jertfit pentru o lume mai bună, iar noi le putem fi recunoscători prin ceea ce facem la rândul nostru pentru comunitățile din care facem parte. Pentru satul, comuna, orașul sau municipiul în care locuim. Pentru județul nostru, pentru România”, a transmis Gheorghe Șoldan, președintele ales al Consiliului Județean Suceava.

La eveniment, alături de membrii comunității locale, au participat Vasile Berariu, primarul comunei Boroaia, deputatul Mirela Adomnicăi, Ioan Stan, președintele organizației județene PSD Suceava, dar și alți invitați.

Articole Similare

Back to top button