Articole GeneraleComunicate de presaPoliticStiriStiri Locale

Vasile Rîmbu spune că este prematur să se pronunțe cu privire la constituirea majorității în Consiliul Local

Vasile Rîmbu, primarul ales al municipiului Suceava, a transmis miercuri, 12 iunie 2024, un comunicat de presă în care le-a mulțumit sucevenilor pentru că l-au votat, dar a făcut și câteva precizări legate de speculațiile despre formula de constituire a majorității în Consiliul Local.

„Din respect pentru toți alegatorii, țin să le mulțumesc pentru prezența masivă la vot și să-i asigur că nu-i voi dezamăgi, rămânând fidel dezideratului „Facem Suceava bine!”, cu echipa de consilieri PSD, dar și cu cele ale altor partide. Dacă ne referim la majoritatea de constituit în Consiliul local, este prematur să mă pronunț”, declară Vasile Rîmbu.

Acesta a declarat că în următoarele trei luni, până la preluarea oficială a mandatelor, alături de echipa social-democrată, va analiza și va propune soluția unei formule de guvernare locală care să performeze, „să producă satisfacție și confort locuitorilor acestei urbe”.

„Deocamdată nu s-au luat decizii în privința posturilor de conducere ale Primăriei Suceava, dar îi asigur  pe suceveni că vom respecta dorința de schimbare, exprimată prin vot. Dincolo de euforia victoriei, pregătim măsurile care să răspundă doleanțelor lor”, a adăugat președintele organizației municipale a PSD Suceava. Mai mult decât atât, Vasile Rîmbu și-a exprimat încrederea că administrația actuală „va asigura aplicarea măsurilor necesare unui nou început și că Suceava nu va fi abandonată unor interese personale sau de grup”.

Articole Similare

Back to top button