Articole GeneraleComunicate de presaEvenimenteStiriStiri Locale

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava și Casa de Cultură a Studenților Suceava organizează Festivitatea de absolvire a promoției 2024

Joi, 13 iunie 2024, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV) și Casa de Cultură a Studenților Suceava organizează, pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor, cea de-a VIII-a ediție a Festivității de absolvire.

Evenimentul va cuprinde mult așteptatul Marș al Absolvenților, care va reuni, într-un moment cu multă încărcătură emoțională, studenții USV, absolvenți ai studiilor de licență și masterat, alături de profesori, familii, autorități locale și invitați speciali, pentru a marca un moment important din parcursul academic și profesional al absolvenților promoției 2024. În cadrul ceremoniei, șefii de promoție de la cele 11 facultăți sucevene vor urca pe scenă și vor transmite mesajul lor, adresat comunității locale și regionale.

Absolvenții vor pleca din Campusul USV la ora 18:00 și se vor deplasa către centrul municipiului Suceava. Pe esplanada din centrul orașului, începând cu ora 18:30, va începe Festivitatea de absolvire, invitatul special fiind Andrei Nagy, reprezentant al companiei de software UiPath.

Evenimentul se va încheia cu un concert MIRA. Cântăreață și compozitoare, aceasta a devenit cunoscută în industria muzicală din România datorită vocii sale distincte și a hiturilor sale, fiind considerată una dintre cele mai promițătoare și influente tinere artiste din țară.

Articole Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button