Articole GeneraleComunicate de presaEvenimenteStiri Locale

Școala de Etichetă și Bune Maniere, Mov de Bucovina și Alianța Franceză din Suceava organizează „Lavender & Manners FEAST”

Școala de Etichetă și Bune Maniere, împreună cu Mov de Bucovina și Alianța Franceză din Suceava organizează vineri, 14 iunie, de la ora 17:30, prima ediție a evenimentului Lavender & Manners FEAST”, care se va desfășura la Mov de Bucovina, în Mihoveni, Șcheia.

Codul vestimentar al evenimentului este „garden party” – stil vestimentar care îmbină eleganța cu lejeritatea, include rochii vaporoase de zi, fuste largi sau pantaloni lejeri și bluze elegante din materiale fluide, în culori pastelate sau înflorate sau monocrome deschise. Organizatorii precizează că o ținută potrivită ar trebui să fie ușoară și confortabilă, dar elegantă și feminină. Bărbații pot purta costume deschise la culoare sau sacou lejer, deschis la culoare și pantalon de culoare închisă.

„O sărbătoare a lavandei și manierelor elegante, un eveniment care vă propune momente de răsfăț, de tihnă și relaxare pe terasa elegant amenajată în lanul de lavandă. Vom asculta muzică bună, în interpretarea Royal Qvartet, cu un repertoriu variat. Vom avea două mese pentru jocuri de societate: scrabble și activity. Vom deprinde tehnica realizării de coronițe din plante, doamna Ionela Isopescu ne va fi ghid. Vom gusta din limonada cu lavandă, fructe, brânzeturi fine, fântână de ciocolată cu lavandă, dulciuri rafinate”, declară organizatorii evenimentului.

De asemenea, programul include o paradă a creațiilor marca Divad Tayloring, ținute pentru femei și bărbați, specifice codurilor vestimentare diferite, coduri care vor fi prezentate de Margareta Lupașcu, expert în etichetă, protocol și ceremonial.

Prof. univ. dr. Sanda-Maria Ardeleanu, președintă de onoare a Alianței Franceze Suceava, va dezvălui participanților rădăcinile franceze ale etichetei, iar Laura-Cătălina Culipei, fondatoarea Mov de Bucovina, va povesti despre lavanda care aduce încântare, răsfăț și beneficii majore pentru sănătate. Fotograful Mihaela Oprișan va surprinde în fotografii momentele de la festival.

Partenerii activităților sunt Divad Tayloring, Fruit&Cheese Bar by Eusebiu Beșleagă, Remax Masters, Carmen Style, OFA Ugir Suceava, Isopia.

Participarea este posibilă doar cu înscrierea în formularul disponibil la adresa: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdxMIhJ375f_8yUUVTuv9ZG0LKkFegsU1ZZrfegXOHtoLZVOg/viewform.

Articole Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button