Articole GeneralePoliticStiriStiri Locale

Gheorghe Șoldan a câștigat președinția Consiliului Județean Suceava

Parlamentarul social-democrat Gheorghe Șoldan a fost ales de suceveni în funcția de președinte al Consiliului Județean.

„Lumea așteaptă de la mine o schimbare în județul Suceava, iar acest lucru mă responsabilizează foarte mult”, a declarat tânărul politician care își va începe mandatul în luna octombrie a acestui an.

Acesta a mulțumit celor care, votându-l, i-au acordat încredere și a dat asigurări că din noua funcție se va dedica dezvoltării și modernizării județului Suceava, prin investiții în fiecare localitate, în beneficiul tuturor cetățenilor, așa cum a promis în campania electorală.

Gheorghe Șoldan a mai declarat că, alături de echipa social-democrată, va practica administrație performantă în județ și va realiza proiecte pentru drumuri, turism și sport, dezvoltare economică, locuri de muncă mai bine plătite.

„Vreau să atragem tot mai mulți suceveni aflați în prezent departe de familiile lor să se întoarcă definitiv acasă. Nu va fi ușor, știu, dar împreună vom reuși. Vom construi un viitor mai bun pentru noi toți. Nu o să vă dezamăgesc și vreau să vă fac să fiți mândri că ați avut încredere într-un tânăr”, le-a transmis politicianul sucevenilor.

La rândul său, chiar înainte de anunțarea rezultatului final al numărării voturilor, Președintele în funcție al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis un mesaj în care le-a mulțumit celor care au votat echipa liberală pentru Consiliul Județean și îl felicită pe Gheorghe Șoldan pentru câștigarea următorului mandat.

„Alegătorii au întotdeauna dreptate! Având în vedere rezultatele care se prefigurează la președinția Consiliului Județean Suceava, doresc să felicit câștigătorul și să mulțumesc sucevenilor care m-au votat pe mine și echipa mea. Urez succes noii echipe și sper în dezvoltarea în continuare a județului Suceava”, a declarat Gheorghe Flutur.

Articole Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button