Comunicate de presaPolitic

Gheorghe Șoldan, încrezător că pe 9 iunie va avea loc „schimbarea la Consiliul Județean Suceava”

Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, a vizitat miercuri, 5 iunie, piața din Arbore, unde a interacționat cu sute de oameni, comercianți, clienți și simpli trecători din Arbore, Cajvana, Solca, Poieni-Solca și alte localități din zona Rădăuțiului.

Parlamentarul social-democrat declară că „Pe 9 iunie facem schimbarea la Consiliul Județean” este mesajul cu care a fost întâmpinat de oamenii întâlniți în piață. „Oamenii s-au săturat de același politician care a îmbătrânit de când promite dezvoltarea județului și, mai nou, susține că vrea să facă în patru ani ce n-a făcut în 16 ani”, a subliniat Șoldan.

Politicianul a fost însoțit în piață de cinci primari social-democrați, printre care Dan Tiperciuc, primarul comunei Arbore, Gheorghe Tomăscu, primarul de la Cajvana, Cornel Țehaniuc, primarul orașului Solca, Ion Cotoară, primarul comunei Iaslovăț, și Dumitru Ichim Lăzărean, primarul de la Poieni-Solca. Aceștia, alături de Cristian Rusu, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Todirești, și-au exprimat susținerea pentru Șoldan și dorința de a colabora pentru realizarea proiectelor benefice comunităților lor.

Gheorghe Șoldan și-a reafirmat angajamentul de a fi un președinte diferit pentru Consiliul Județean Suceava. „Voi fi un altfel de președinte de Consiliu Județean, voi face administrație, nu politică, și voi pune oamenii pe primul loc”, a declarat acesta, adăugând că pentru a realiza acest lucru are nevoie de sprijinul cetățenilor la vot, pe 9 iunie.

9 iunie este ziua pe care Gheorghe Șoldan o numește „Ziua Schimbării la Consiliul Județean Suceava”. „Pe 9 iunie, avem șansa să schimbăm viitorul județului Suceava. Să arătăm că merităm mai mult și că suntem pregătiți pentru o schimbare reală. Fiecare vot contează. Nu lăsați ca deciziile să fie luate de alții pentru voi”, a îndemnat Șoldan.

Articol realizat și publicat de SC NEW WAVES PRODUCTION SRL, pe www.radioas.ro, la comanda Partidului Social Democrat-PSD Organizația Suceava, cod mandatar financiar coordonator: 21240002

Articole Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button