Articole GeneraleComunicate de presaPolitic

Gheorghe Șoldan, candidat la Președinția Consiliului Județean: „Panaci, model de succes pentru județul Suceava”

Gheorghe Șoldan, deputat și candidatul Partidului Social Democrat pentru Președinția Consiliului Județean Suceava, s-a aflat luni, 3 iunie, în mijlocul locuitorilor comunei Panaci.

Acesta a apreciat succesul remarcabil al comunității, dar și importanța colaborării strânse dintre tinerii localnici și administrația condusă de primarului Vasile Cozan, alături de echipa sa.

Șoldan a evidențiat câteva dintre realizările notabile ale tinerilor din Panaci, care au colaborat cu administrația locală pentru a transforma comuna într-un loc plin de viață. Printre aceste realizări se numără un cinematograf în aer liber de tip drive-in, o zonă de picnic și Parcul Tineretului, situat în centrul comunei, dotat cu trei foișoare spațioase racordate la apă și curent, unde tinerii pot organiza grătare sau petreceri restrânse.

De asemenea, în comuna suceveană, a fost inaugurată o casă tradițională-muzeu, s-a construit un amfiteatru în aer liber, iar un element inedit este Podul Iubirii, pe care pășesc tinerii pănăceni în ziua nunții. Recent, s-a deschis un centru cultural multifuncțional, care găzduiește biblioteca comunei, un muzeu etnografic și un centru de informare turistică.

În această perioadă, se lucrează la un turn panoramic, care promite să ofere o nouă perspectivă asupra comunei. Alte proiecte în derulare includ modernizarea sistemului de iluminat public, dotarea Școlii Gimnaziale Panaci cu mobilier și echipamente digitale, precum și construirea unui foișor-altar pentru cununii în aer liber.

Pentru viitorul mandat, administrația locală a obținut deja finanțare pentru construirea unui sistem de canalizare cu stație de epurare a apelor uzate în satele Panaci și Coverca, prin programul Anghel Saligny, și pentru reabilitarea infrastructurii rutiere afectate de fenomene meteorologice, finanțată prin Compania Națională de Investiții.

„Vasile Cozan a devenit primar la doar 28 de ani și, deși au trecut anii, a rămas la fel de tânăr la suflet. Acest lucru se vede și se simte de fiecare dată când ne întâlnim”, a declarat parlamentarul PSD despre edilul comunei.

La întâlnirea de la începutul săptămânii a fost prezent și Dorian Dascălu, președintele Organizației Tinerilor Dorneni, a cărei activitate a adus titlul de „Sat European de Tineret” comunei Panaci atât în 2023, cât și în 2024.

Gheorghe Șoldan a transmis locuitorilor comunei Panaci că are nevoie de sprijinului lor pentru a câștiga președinția Consiliului Județean Suceava, pentru a-l putea sprijini și mai mult pe Vasile Cozan în planurile sale de dezvoltare a comunei. „De asemenea, voi fi alături de voluntarii din Organizația Tinerilor Dorneni, pentru a multiplica inițiativele lor excelente și în alte comunități”, a afirmat Șoldan.

Articol realizat și publicat de SC NEW WAVES PRODUCTION SRL, pe www.radioas.ro, la comanda Partidului Social Democrat-PSD Organizația Suceava, cod mandatar financiar coordonator: 21240002

Articole Similare

Back to top button