Comunicate de presaPolitic

Gheorghe Șoldan și Traian Andronachi, în mijlocul oamenilor la piața auto din Rădăuți

În dimineața zilei de 2 iunie 2024, deputatul Gheorghe Șoldan, candidat pentru președinția Consiliului Județean Suceava, a fost prezent la piața auto din Rădăuți, alături de Traian Andronachi, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al municipiului.

Întâlnirea a fost o ocazie importantă de a discuta direct cu cetățenii, de a asculta preocupările lor și de a împărtăși planurile ambițioase de dezvoltare pentru Rădăuți și întregul județ.

În cadrul vizitei, Șoldan și Andronachi au schimbat idei cu cei pe care i-au întâlnit și au discutat despre problemele punctuale ale comunității. Aceștia au strâns mâinile locuitorilor, au făcut fotografii și au împărțit pliante detaliind planul de dezvoltare a județului și proiectele specifice pentru Rădăuți.

Gheorghe Șoldan a subliniat că toate discuțiile purtate în piața auto au evidențiat o dorință reală pentru schimbare din partea cetățenilor. „Reacțiile oamenilor au fost clare: au încredere în mine, în Traian și în viziunea noastră”, a declarat Șoldan. Cu doar șapte zile rămase până la alegeri, el și-a exprimat hotărârea de a aduce schimbarea necesară pentru Rădăuți și județul Suceava.

Pe măsură ce ziua de 9 iunie se apropie, Gheorghe Șoldan și echipa PSD își intensifică eforturile de a mobiliza electoratul. „9 iunie se apropie, iar împreună putem transforma această zi într-o victorie pentru Rădăuți și pentru județul Suceava. 9 iunie – Ziua Schimbării”, a încheiat Gheorghe Șoldan, îndemnând cetățenii să susțină această viziune și să îi acorde votul.

Articol realizat și publicat de SC NEW WAVES PRODUCTION SRL, pe www.radioas.ro, la comanda Partidului Social Democrat-PSD Organizația Suceava, cod mandatar financiar coordonator: 21240002

Articole Similare

Back to top button