Articole GeneraleComunicate de presaPoliticStiriStiri Locale

Mesajul lui Marian Andronache pentru suceveni: „Voi lucra neobosit pentru a aduce îmbunătățiri reale în viața noastră”

Marian Andronache, candidatul Alianței Dreapta Unită (PMP-USR-FD) la funcția de primar al municipiului Suceava, le transmite sucevenilor un mesaj prin care își deschie parcursul profesional, experiența în administrație și politică, motivația de a intra în cursa pentru fotoliul de primar, dar și argumentele pentru a obține încrederea și voturile cetățenilor la alegerile locale din 9 iunie.

Mesajul Președintelui PMP Suceava debutează astfel: Mă numesc Marian Andronache și vă vorbesc ca unul dintre voi, ca om care și-a dedicat întreaga carieră și viață comunității noastre. Am acumulat peste două decenii de experiență în administrația publică locală și sunt aici pentru a vă asigura că în mine aveți un lider capabil, corect și empatic”.

În cele ce urmează, candidatul ADU precizează că în drumul său profesional a debutat ca inginer constructor, timp de peste 5 ani lucrând pe marele șantiere ale țării. Marian Andronache spune că în această perioadă a deprins disciplina și atenția la detalii, abilități necesare pentru a construi temeinic și durabil. „Am avut onoarea de a servi ca director al Direcției Domeniului Public și ca viceprimar al orașului nostru (2016-2020). În aceste funcții, am coordonat proiecte majore care au adus îmbunătățiri semnificative infrastructurii Sucevei, de la modernizarea parcurilor, a spațiilor verzi administrate direct de domeniul public și al locurilor de joacă până la achiziții esențiale pentru comunitatea noastră. Aceste realizări nu sunt doar dovezi ale abilităților mele tehnice, ci și ale angajamentului meu profund față de orașul nostru”, a mărturisit acesta în continuare.

Un motiv de mândrie pentru co-președintele Alianței Dreapta Unită Suceava declară că se mândrește cu integritatea neștirbită, un atuu în contextul în care încrederea în lideri, mai ales în cei politici, este pusă la încercare: „Nu am dosare penale, nu am luat mită și nu am schelete în dulap. Sunt un om loial, corect și devotat valorilor morale și religioase. Încă de mic copil, am învățat că adevărata putere vine din onestitate și respect. Mă străduiesc zilnic să fiu un exemplu de integritate și să inspir aceleași valori în echipa mea și în comunitatea noastră.”

Marian Andronache le mărturisește sucevenilor că viața i-a oferit și lecții dure, dar prețioase. Cea mai grea dintre acestea fiind pierderea soției, în urmă cu cinci ani. „Ca tată singur a doi copii, am experimentat direct neajunsurile orașului nostru printre care nevoia unui sistem medical just și echitabil, dezvoltarea infrastructurii educaționale și creșterea opțiunilor de recreere și distracție pentru tineri. Am înțeles pe pielea mea cum este să te simți copleșit și fără sprijin, dar și cum să te ridici și să continui să lupți. Am avut și provocarea de a-mi vedea copiii plecând la studii în alt oraș din cauza lipsei de oportunități educaționale și profesionale locale.” Conform declarației acestuia, este motivat să rezolve problemele părinților suceveni care se confruntă cu situații dificile, să se dedice identificării și implementării de soluții reale și durabile pentru provocările de zi cu zi.

„Dragi suceveni, vreau să vă asigur că voi lucra neobosit pentru a aduce îmbunătățiri reale în viața noastră. Împreună, putem avea o Suceava cu bun simț, mai unită și mai prosperă. Alegându-mă pe mine, Marian Andronache, alegeți un lider, un om care nu doar că înțelege dificultățile voastre, dar care a trăit și a depășit asemenea provocări. Pe 9 iunie ni se oferă o nouă șansă să schimbăm direcția în care merge orașul nostru și vă cer votul. Pentru că doar împreună putem obține orașul pe care ni-l dorim.”, este mesajul cu care Marian Andronache, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ, își încheie scrisoarea publică adresată locuitorilor urbei.

Articol realizat de SC NEW WAVES PRODUCTION SRL la comanda PMP SUCEAVA, parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită” (USR-PMP-FD) – cod unic de identificare mandatar: 201240022

Articole Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button