Articole GeneraleComunicate de presaPoliticStiriStiri Locale

Antrenorul de lupte greco-romane Valerică Gherasim se alătură echipei liberale și îl susține pe Lucian Harșovschi la funcția de primar

Cunoscutul profesor și antrenor de lupte greco-romane Valerică Gherasim a anunțat luni, 15 aprilie, că îl susține pe candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Suceava, viceprimarul Lucian Harșovschi.

„Mă alătur echipei PNL Suceava, întrucât cred în Lucian Harșovschi și îl susțin pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Am venit de dragul lui, am avut o colaborare foarte bună cu el”, a declarat Valerică Gherasim. În prezent, acesta este consilier local în municipiul Suceava din partea Partidului Social-Democrat.

Valerică Gherasim activează în cadrul Clubului Sportiv Municipal Suceava încă din anul 1974. Pe parcursul carierei sale sportive, a obținut rezultate precum clasarea pe locul III la nivel național, la individual, și pe locul II cu echipa, iar de mai multe ori s-a numărat între primii șase luptători din România. Ca antrenor, a format și promovat sportivi care au ajuns campioni naționali și care au participat și obținut medalii la campionatele europene și mondiale, având în palmares peste 400 de medalii.

„Ca membru al echipei PNL, Valerică Gherasim va avea un cuvânt important de spus în motivarea sportivilor începători, avansați și de performanță, dar și în promovarea tuturor sporturilor, în rândul tuturor sucevenilor, de la mic la mare. Bine ai venit în echipă, Vali! Suceava întinerește! Și nu vorbim de vârstă, ci de atitudine”, este mesajul candidatului liberal Primăria Suceava, Lucian Harșovschi.

Articole Similare

Back to top button