AdministratieArticole GeneraleStiriStiri Locale

Lucian Harșovschi anunță remedierea avariei care a provocat surparea unei porțiuni de carosabil în zona Primăriei Municipiului Suceava

Lucian Harșovschi, viceprimar al municipiului Suceava, a anunțat duminică, 14 aprilie, în jurul orei 21:30, încheierea intervenției de remediere a avariei la sistemul de canalizare, care a provocat surparea unei porțiuni de drum în zona Primăriei, pe Bulevardul 1 Mai.

După aproximativ 24 de ore de muncă la conducta deteriorată, la 5 metri adâncime, muncitorii societății ACET au remediat situația. Se reia circulația pe porțiunea de drum închisă, iar zona va fi marcată rutier corespunzător, până la asfaltarea care se va realiza în următoarele zile.

Sâmbătă seară, Lucian Harșovschi a transmis că a semnalat problema personal cu o zi înainte și, de vineri până a doua zi, deși responsabilii ACET au văzut zona, nu s-a intervenit prompt, pentru a limita impactul avariei. „Această problemă vine după ce de nenumărate ori le-am semnalat că gurile de scurgere sunt înfundate, atât pe axul principal, unde am avut lucrări de intervenție și am asfaltat total, dar și pe alte străzi unde nu s-a intervenit de mult timp. ACET-ul a fost nepăsător și nu și-a făcut datoria”, a declarat sâmbătă viceprimarul. După finalizarea lucrărilor, reprezentantul administrației locale a mulțumit lucrătorilor, rămânând critic la adresa conducerii ACET pentru reacția întârziată la problemele semnalate.

Articole Similare

Back to top button