Articole GeneraleCulturaEvenimenteStiriStiri Locale

A fost anunțat programul Festivalului Internațional Zilele Teatrului „Matei Vișniec” 2024

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” din Suceava, Primăria Municipiului Suceava, Consiliul Local și Ministerul Culturii organizează, în perioada 11-19 mai, Festivalul Internațional de Teatru „Zilele Teatrului Matei Vișniec” 2024.  Evenimentul se află la cea de-a VIII-a ediție, iar tema propusă anul acesta este „Teatrul, Diplomație culturală”.

Miercuri, 10 aprilie, cu o lună înainte de debutul manifestărilor culturale, organizatorii au anunțat programul festivalului. Acesta include spectacole pentru copii, adolescenți și adulți, spectacole muzicale, clasice și contemporane, concerte în aer liber, conferințe și workshopuri, lansări de carte, expoziții de fotografie, grafică și sculptură, instalații vizuale și multe surprize. Toate acestea se vor desfășura pe parcursul a nouă zile.

Multe detalii sunt publicate pe pagina de facebook https://www.facebook.com/teatrulmateivisniec.ro/, pe pagina de facebook a festivalului: https://www.facebook.com/zilele.teatrului.matei.visniec, precum și pe site-ul www.teatrulmateivisniec.ro.

Biletele sunt puse în vânzare la casieria teatrului și online, pe https://www.blt.ro/spectacole-suceava.html.

Articole Similare

Back to top button