Articole GeneraleComunicate de presaCulturaEvenimenteStiriStiri Nationale

A debutat ediția din acest an a Târgului de Mărțișor organizat de „Învie Tradiția”

În perioada 15 februarie – 1 martie 2024, Învie Tradiția, susținătorul artei populare românești, al meșterilor populari și al tinerilor artizani, organizează anualul „Târg de mărțișor”. În cadrul manifestării, meșteri populari și artizani de toate vârstele, din întreaga țară, propun sute de modele de mărțișoare realizate manual.

Târgul are loc la sediul Învie Tradiția, din strada Mihai Eminescu, nr. 142, Sector 2, București, de luni până vineri, între orele 10:00 și 17:00. De asemenea, pe pagina Învie Tradiția – Târg de Mărțișor toate modelele de mărțișoare expuse pot fi cumpărate și expediate prin curier în 24-48 de ore, odată cu alte cadouri alese de cumpărătorii online.

„Varietatea și prețurile mărțișoarelor sunt adaptate și potrivite pentru toate categoriile de cumpărători. Misiunea noastră este de a promova meșteșugul românesc autentic și tradițiile, iar adaosurile comerciale practicate sunt minime. Toate obiectele sunt realizate manual, unele după tehnici de artă populară, cum ar fi olăritul, țesutul, cusutul, litografia și pictura pe sticlă. În spațiul expozițional vor fi întâlnite mărțișoare în zeci de forme și modele, dar și multe alte obiecte de artă populară pentru mame, doamne, soții, iubite, care pot face obiectul unui cadou unic cu ocazia zilei de 8 martie. La fel ca în anii trecuți, pe participanți îi așteaptă surprize. Pe una din ele o dezvăluim, la fiecare achiziție de mărțișoare, participanții la târg primesc și o felicitare”, transmit organizatorii.

Învie Tradiția este un proiect cu misiune socială de sprijinire și promovare a meșteșugului tradițional românesc, a artizanilor, meșterilor și producătorilor locali din toate zonele României. Mai multe detalii despre cum poate fi sprijinit proiectul artizanilor români pot fi accesate pe pagina Învie Tradiția.

Articole Similare

Back to top button