AdministratieArticole GeneraleStiriStiri Locale

Comuna suceveană Cornu Luncii a fost premiată de Asociația Comunelor din România cu două diplome de excelență

Comuna suceveană Cornu Luncii a primit două diplome de excelență, în cadrul sesiunii ordinare a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România, care se desfășoară în perioada 11-14 februarie 2024, la Hotelul Marriott din București.

Unul dintre cele două premii – Ordinul de Merit și Trofeul Zetea – recunoaște bunele practici aplicate la nivel local pentru susținerea investitorilor și promovarea produselor tradiționale românești. La Cornu Luncii, administrația locală s-a implicat în mod direct în susținerea investitorilor și promovarea produselor tradiționale românești, facilitând dezvoltarea inițiativelor precum „Satului românesc de altădată” și Stâna tradițională „Baciul Norocel”. De asemenea, comuna găzduiește anual „Festivalul Produselor Tradiționale”. 

De asemenea, Ordinul de Merit și Trofeul „Dinu Săraru” a fost acordat comunei Cornu Luncii, în semn de apreciere pentru asumarea statutului de factor al păcii sociale și pentru dezvoltarea politicilor de susținere a familiei.

Primarul localității sucevene, Gheorghe Fron, a primit diplomele din partea președintelui Asocației Comunelor din România, Emil Drăghici, primarul comunei Vulcana-Băi din județul Dâmbovița.

Articole Similare

Back to top button