Articole GeneraleComunicate de presaPoliticStiri Locale

PSD a validat candidații pentru funcțiile de președinte al CJ Suceava și primar al municipiului Suceava

Președintele Organizației Județene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a anunțat luni, 5 februarie 2024, că, în cadrul întâlnirilor regionale organizate în cursul săptămânii trecute și în urma Consiliului Politic Național al PSD, au fost validați candidații partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava și cea de primar al municipiului Suceava.

Astfel, la propunerea Organizației Județene, candidatul social-democrat la președinția CJ este deputatul Gheorghe Șoldan, iar Vasile Rîmbu, președintele Organizației Municipale PSD Suceava, va candida pentru funcția de primar.

„Cele două propuneri au venit în urma discuțiilor purtate în Biroul Politic Județean și în Consiliul Politic Județean al PSD Suceava. S-a considerat că persoanele nominalizate sunt cele mai potrivite pentru a asigura, atât județului Suceava cât și municipiului reședință de județ, climatul potrivit pentru o dezvoltare în concordanță cu așteptările alegătorilor, care nu mai vor vorbe, ci fapte”, a declarat Ioan Stan.

Articole Similare

Back to top button