Articole GeneraleComunicate de presaCulturaEducatieEvenimenteStiriStiri Locale

Programul „Zilele animalelor sălbatice – Ziua Ursului” se desfășoară în luna februarie la Muzeul de Științele Naturii

Muzeul Național al Bucovinei continuă programele de educație muzeală dedicate copiilor.

Astfel, la Muzeul de Științele Naturii din Suceava, pe tot parcursul lunii februarie, se derulează activitățile din cadrul programului „Zilele animalelor sălbatice – Ziua Ursului”.

„Vom povesti despre speciile de urși de pe mapamond, modul lor de hrană și de viață, despre protecția ursului și a speciilor ocrotite prin lege, dar și despre ursul preistoric și modul în care era vânat de primii oameni. Lecția va fi completată de prezentări video, curiozități, ghicitori și cântecele despre urs și vom confecționa măscuțe de urs”, transmit reprezentanții muzeului.

Clasele de școlari și preșcolari se pot înscrie, pentru a participa la activitatea muzeală, la numerele de telefon 0230213775 și 0747553697, între orele 9:00-17:00, sau direct la standul muzeului.

În continuarea lecției se va vizita muzeul, taxa de participare fiind de 3 lei/copil, reprezentând prețul biletului de vizitare.

Pentru săptămâna 26 – 29 februarie 2024, copiii se pot înscrie și participa individual, pentru a afla informații despre urs și familia lui, într-o atmosferă relaxantă de vacanță la muzeu.

Activitățile se vor desfășura în intervalul orar 10:00 – 13:00, taxa de participare fiind de 10 lei/copil.

Articole Similare

Back to top button