Articole GeneraleComunicate de presaStiriStiri Locale

O casă din Pătrăuți a fost cuprinsă de un incendiu cauzat de efectul termic generat de coșul de fum neizolat corespunzător

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Pătrăuți, au intervenit luni, 15 ianuarie, cu trei autospeciale de stingere, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din comuna Pătrăuți.

Incendiul a fost anunțat prin apel la 112 la ora 16:38. La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la nivelul acoperișului, existând pericolul de propagare la întreaga construcție.

Au ars acoperișul casei de locuit, pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați, și circa 200 de kilograme de materiale textile, care erau depozitate în podul locuinței. S-a degradat tavanul clădirii, pe aproximativ 50 de metri pătrați.

Incendiul a fost lichidat la ora 17:50, iar pompierii au salvat restul casei de locuit.

Salvatorii au identificat și un tânăr, în vârstă de 31 de ani, care a suferit o luxație la un picior. Acesta a fost preluat de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava și transportat la spital, pentru tratament de specialitate.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de coșul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile.

Articole Similare

Back to top button