Articole GeneraleComunicate de presaPoliticSocialStiri Nationale

Deputatul Gheorghe Șoldan: „Premierul Marcel Ciolacu și actuala guvernare au reușit ce nu au fost în stare predecesorii lor”

Parlamentarul sucevean Gheorghe Șoldan a declarat joi, 28 decembrie 2023, că Guvernul României, condus de Marcel Ciolacu, a obținut „după 13 ani, o victorie mare pentru România”.

Deputatul se referă la acordul politic anunțat de premierul țării, care precizează că în luna martie a anului viitor România va intra în Spațiul Schengen cu frontierele aeriene și maritime.

„Această reușită se traduce prin mai puține controale și cozi pentru români în aeroporturile din cele 27 de țări membre ale spațiului de liberă circulație. De asemenea, Portul Constanța își va crește exponențial importanța și va aduce beneficii economice considerabile României.

E un pas uriaș pentru România, un succes major al premierului și al echipei sale guvernamentale, mai cu seamă că, așa cum spunea și Marcel Ciolacu, anul trecut ușa Schengen părea complet închisă”, a precizat Gheorghe Șoldan.

Parlamentarul PSD a adăugat că această veste este un pas important pentru țara noastră și că este convins de faptul că, până la finalul anului 2023, „vom adera și cu frontierele terestre”.

Articole Similare

Back to top button