Articole GeneraleComunicate de presaEvenimenteSocialStiriStiri Locale

Bal de caritate, organizat de Asociația Studenților Mediciniști și Biologi Suceava, pe 10 și 11 decembrie

Pe 10 și 11 decembrie 2023, Asociația Studenților Mediciniști și Biologi din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava organizează Balul de caritate MedVille, eveniment care se va desfășura în Auditoriumul „Joseph Schmidt” al USV.

Publicul va avea, astfel, ocazia de a lua parte la două experiențe unice: spectacolul de teatru de păpuși „Nuielușa de alun”, susținut de Teatrul Puppet Suceava – duminică, 10 decembrie, de la ora 14:00 – și sceneta „Medville: Sănătate, cadouri și o încurcătură medicală”, care se va desfășura luni, 11 decembrie, de la ora 18:00.

Persoanele care doresc să se implice în această campanie umanitară pot achiziționa bilete începând cu prețul de 10 lei, pentru piesa de teatru de păpuși, și 20 de lei, pentru scenetă. De asemenea, se pot face donații online, accesând legătura https://asmbs.ro/public/bal/.

Scopul acțiunii este de a sprijini financiar copii care se confruntă cu tulburare cu spectru autistic infantil (TSA), deficiențe de vedere, paralizie cerebrală, întârziere globală în dezvoltare și afecțiuni cardiace, astfel încât să beneficieze de tratament medical de specialitate. „Fondurile strânse din sponsorizări și donații vor face o diferență semnificativă pentru cinci copii curajoși, care se confruntă cu probleme dificile de sănătate. Evenimentul se adresează tuturor celor care doresc să aibă o contribuție directă la îmbunătățirea accesului acestor copii la tratamente și sprijin medical, dar și iubitorilor de teatru interesați de acțiuni caritabile”, transmit organizatorii.

Articole Similare

Back to top button