Articole GeneraleComunicate de presaCulturaEvenimenteStiriStiri Locale

Vernisajul expoziției „Arta fără limite. Incluziune prin expoziția talentelor ascunse” a avut loc la Galeria de artă Zamca

Marți, 28 noiembrie, Galeria de arta „Zamca” din Suceava a devenit gazda unui eveniment deosebit, vernisajul expoziției „Arta Fără Limite. Incluziune Prin Expoziția Talentelor Ascunse”.

Această expoziție aduce în prim-plan patru artiști de excepție, ale căror lucrări se bucură de aprecierea unui public entuziast, format din iubitori ai artei și personalități din domeniul artistic. Expoziția, deschisă până pe data de 4 decembrie 2023, reunește opere semnate de artiștii Boca Florin, Stegar George, Valeanu Ana Maria și Tenciu Sorin.

Curatorul expoziției, Mihai Pânzaru – PIM, a reușit să creeze un dialog subtil între opere, subliniind diversitatea și forța creativă a artiștilor. Despre această experiență, acesta a declarat: „Expoziția reprezintă o călătorie captivantă în lumea artelor, unde fiecare pictură devine un mesaj emoțional unic.”

„Vă apreciem talentul, creativitatea și încrederea în propriile capacități. Prin organizarea acestei expoziții de pictură ne-ați motivat și ne-ați determinat să descoperim cu toții potențialul nostru și să ne depășim limitele. Felicitări pentru dovada dumneavoastră de curaj și ambiție! Mulțumim pentru lecția oferită de la care noi am învățat că orice reușită începe în viață cu dorința de a încerca și persevera”, a declarat drd. Delia Ioana-Leizeriuc, consilier DJC Suceava.

„Galeria Zamca, prin misiunea sa, își propune să fie un spațiu de expunere pentru toate persoanele talentate, fără nicio discriminare. Ne bucurăm că pentru marcarea zilei de 3 decembrie, Ziua Internațională a Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități, avem pe simeze lucrările unor tineri cu dizabilități din județul Suceava, îndrumați și sprijiniți de către educatorii lor. Aceasta va constitui o permanentă în programul nostru de educație și cultură pentru anii următori.”, este mesajul lui Petru-Vasile Gafiuc, Președintele Asociației Institutul Bucovina.

Intrarea în spațiul care găzduiește lucrările celor patru artiști suceveni este liberă, iar iubitorii de artă sunt încurajați să descopere și să se bucure de această incursiune în lumea artei contemporane.

Articole Similare

Back to top button