AdministratieArticole GeneraleComunicate de presaPoliticSocialStiri Locale

Parlamentarii PSD de Suceava: „Este fake news orice omagiu deșănțat al domnului Bălan la adresa șefului său”

Parlamentarii PSD de Suceava îi răspund deputatului liberal Ioan Bălan, care le reproșează acestora că n-ar fi buni coechiperi cu administrația PNL din Suceava.

„Ne reproșează că n-am făcut mare lucru pentru suceveni și că îi criticăm nedrept pe liberalii care conduc strașnic soarta județului. Declarația politrucului Bălan își are probabil explicația în speranța că Flutur cel atotfăcător îl va pune din nou primul pe lista de candidați pentru parlament. În numele acestei speranțe, politrucul Bălan a inșiruit o sumă de fake-news-uri în declarația lui hilar-erudită”, declară social-democrații de Suceava.

Un prim aspect din lista deputatului liberal se referă la centurile ocolitoare ale orașelor din județ, realizate de membrii partidului. Social-democrații afirmă că un singur oraș, Rădăuți, are șosea de centură, proiect început de administrația PSD și finalizat de PNL „cu ajutorul interpelărilor făcute de parlamentari PSD de Suceava”.

„Marea realizare a administrației liberale în ceea ce privește șoseaua parțial ocolitoare a orașului Suceava este „Casa Corpului Didactic”, clădire cocoțată în pustiul unui deal, fără canalizare, fără utilități, fără drum și pentru care Ministerul Educației plătește lunar sume importante și inutile pentru pază. Oricine altcineva ar fi făcut un astfel de proiect ar fi petrecut timp îndelungat în cătușe”, se arată în comunicatul semnat de social-democrații suceveni.

Aceștia au adăugat că, din cauza conducerii județene liberale, în timpul pandemiei de Covid-19, Suceava a fost Lombardia României, „infernul medical al întregii țări”.

„Vorbește despre repopularea județului ca fiind o excepție, realizată de administrația liberală! Fake news! Se manifestă în întreagă țară, în ultimii ani, un curent benefic de întoarcere acasă a românilor care au muncit în trecut în țări europene. Care nu, nu au plecat masiv pe timpul guvernărilor PSD, ci îndeosebi când au fost umiliți de vechiul PD-L, partid din care onorantul coleg provine. Afirmațiile dumnealui ne arată încă o dată că putem scoate PD-L-ul din politică, dar nu-l putem scoate din sângele membrilor săi, convertiți peste noapte în PNL-iști. Afirmăm asta pentru că PDL-ul a fost specialist în discursuri, dar mai puțin în fapte”, declară politicienii PSD.

Deputații și senatorii social-democrați de Suceava au concluzionat că „este fake news orice omagiu deșănțat al domnului Bălan la adresa șefului său, care a devenit mult prea sensibil la critici și intolerant la adevărurile care arată că e distanță mare între ceea ce a promis sucevenilor și ceea ce a reușit să facă pentru aceștia, respectiv mai nimic”.

Articole Similare

Back to top button