Articole GeneraleComunicate de presaEducatieEvenimenteStiriStiri Locale

Proiect de dezvoltare a competențelor secolului XXI, în cadrul „După-amiezilor francofone la Suceava”

Miercuri, 15 noiembrie 2023, de la ora 17:00, în cadrul seriei de evenimente „După-amiezile francofone la Suceava”, Alianța Franceză din Suceava, în colaborare cu Colegiul Național „Mihai Eminescu”, organizează activitatea Défis des adolescents/Provocări ale adolescenței, coordonată de prof. Hetriuc Maria-Cristina.

Activitatea se înscrie într-un program mai amplu, cuprins în proiectul Erasmus + Acreditare, care vizează dezvoltarea competențelor secolului al XXI-lea la elevi și profesori.

Obiectivele proiectului sunt promovarea creativității prin conceperea de conținut media original, conștientizarea responsabilității digitale prin protejarea datelor personale, gestionarea profilului online în diverse platforme digitale și folosirea limbii franceze drept limbă de comunicare.

Elevii claselor a X-a vor prezenta conținutul media creat colegilor din clasa a IX-a, pentru a-i încuraja să se exprime în limba străină.

Mai multe informații și documente video despre această activitate pot fi consultate pe pagina de facebook a Alianței Franceze din Suceava (https://www.facebook.com/Alliance-Francaise-de-Suceava-100509888805151), precum și pe site-ul Alianței Franceze din Suceava: https://afsuceava.ro.

Articole Similare

Back to top button