Articole GeneraleComunicate de presaCulturaEvenimenteStiriStiri Locale

Expoziția de artă decorativă „Lumină și transparență”, la Galeria de artă Zamca din Suceava

Între 6 și 15 noiembrie 2023, Galeria de artă „Zamca” din Suceava găzduiește o nouă expoziție de artă decorativă, intitulată „Lumină și transparență”, semnată de artistul Mihai Laurus.

„Expoziția este o incursiune captivantă în lumea artei din sticlă și a transparenței, oferind o perspectivă unică asupra frumuseții și fragilității acestui mediu artistic distinct”, declară gazdele galeriei de artă.

Vernisajul va avea loc miercuri, 8 noiembrie 2023, la ora 16:30, oferind publicului oportunitatea de a descoperi frumusețea și subtilitatea lucrărilor lui Mihai Laurus. Curatorul expoziției este Mihai Pânzaru-PIM, cunoscut pentru expertiza sa în promovarea artei contemporane. Criticul de artă drd. Delia-Ioana Leizeriuc, consilier DJC Suceava, va oferi o perspectivă profundă asupra valorii și semnificației artistice din spatele fiecărei creații expuse.

„Lucrările prezentate în cadrul expoziției reflectă măiestria și creativitatea distinctă a lui Mihai Laurus în domeniul artei din sticlă, evidențiind modul în care lumina interacționează cu transparența pentru a crea opere unice și impresionante. Expoziția „Lumină și transparență” este un eveniment artistic ce nu trebuie ratat, oferind o perspectivă unică asupra artei decorative contemporane și a frumuseții fragile a sticlei”, adaugă reprezentanții Galeriei Zamca.

Articole Similare

Back to top button