Articole GeneraleComunicate de presaPolitic

Deputatul Gheorghe Șoldan către Gheorghe Flutur: „Când încetați să vă lăudați cu realizările altora?”

Deputatul Gheorghe Șoldan a transmis marți, printr-un comunicat de presă, că meritul pentru investițiile în valoare de peste 600 de milioane de euro alocate județului Suceava prin Programul național „Anghel Saligny” aparține exclusiv primarilor, nu președintelui Consiliului Județean.

„Cum e, dle Flutur, să vă lăudați cu munca primarilor? Știu, e deja o obișnuință pentru dumneavoastră. Și, culmea, nu doar cu primari PNL, cărora oricum le luați prim-planul în toate fotografiile și știrile din mass-media și cărora sunteți în stare să le smulgeți foarfecile din mână la tăiat panglici. V-ați însușit indirect investițiile de peste 600 de milioane de euro aduse în județ ca un merit al dumneavoastră, fără nici măcar un cuvânt de laudă la adresa celor care merită toate aprecierile: Primarii”, este mesajul deputatului social-democrat pentru președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Gheorghe Șoldan îl acuză pe liderul PNL Suceava că intenționează să „fure” și realizarea proiectului de reabilitare a Cazinoului de la Vatra Dornei și transformarea acestuia în Centrul Muzeal Cazinoul Băilor, investiție inițiată și coordonată de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.

„Dle președinte, v-ați uitat rolul pe care îl aveți. Faceți doar politică și ați uitat să faceți administrație. Vorbe goale, studii la studii de fezabilitate și planșe desenate. Atât. „Vom face”, în loc de „am făcut”. Uitați, dle Flutur, vă dau un exemplu de ce ar trebui să spuneți anul viitor: „Am făcut centura ocolitoare la Gura Humorului și am rezolvat problema traficului din Gura Humorului”. Apropo, văd că de șoselele de centură de care vorbeați în campaniile electorale nu mai spuneți nimic. Credeți că sucevenii uită când stau cu orele în trafic?”, a adăugat parlamentarul PSD.

Șoldan ironizează Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava, „de unde a zburat și WizzAir-ul, cu bază cu tot, și al cărui terminal 2 acum îl puteți închiria pentru evenimente”.

„Bucovina, oricât ați crede, dle Flutur, exista și „înaintea erei dumneavoastră”, la fel precum tradițiile, oamenii gospodari, munții, pădurile și mănăstirile. Dle Flutur, oare ce s-ar face județul acesta fără dumneavoastră? Sper să aflăm de la anul!”, a încheiat deputatul social-democrat.

Articole Similare

Back to top button