Articole GeneraleComunicate de presaEducatieSocialSPORTStiriStiri Locale

CAR Învățământ Fălticeni și Rugby Club Gura Humorului sprijină tinerii sportivi, în cadrul proiectului „Susține un jucător”

CAR Învățământ Fălticeni, asociație fără scop patrimonial, anunță implicarea sa în susținerea programului „Susține un jucător”, inițiat de echipa Rugby Club Gura Humorului. Programul vizează oferirea unui sprijin financiar pentru tinerii jucători, astfel încât să își continue studiile, dar și antrenamentele de rugby.

Sprijinul financiar acordat jucătorilor humoreni le oferă acestora posibilitatea de a-și continua studiile și, în același timp, să poată investi în pasiunea pentru rugby. Prin această inițiativă, CAR ÎNVĂȚĂMÂNT FĂLTICENI și Rugby Club Gura Humorului se angajează să cultive nu doar talentele sportive, ci și potențialul academic al tinerilor din regiune.

„Susținem educația de calitate și excelența tinerilor din comunitatea locală de fiecare dată când avem ocazia. De aceea, suntem onorați să contribuim la dezvoltarea și motivarea sportivilor de performanță din cadrul Campaniei „Susține un jucător”. Credem cu tărie că implicându-ne cu toate resursele pe care le avem pentru un viitor mai bun al tinerilor din județ putem visa la o societate sănătoasă și un pic mai dezvoltată azi decât ieri, pentru noi toți, de la cel mai mic la cel mai mare. Împreună suntem mai puternici!”, transmite conducerea CAR Învățământ Fălticeni, prin președintele Constantin Bulboacă.

Încă de la înființare, din 2018, Rugby Club Gura Humorului servește drept rampă de lansare pentru tinerii sportivi din zona Humorului, oferindu-le oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile și de a urma o carieră în rugby. Echipa humoreană, singura din țară finanțată în totalitate din surse private, se află în prezent în al cincilea său sezon competițional în Liga Națională de Rugby, sub egida Federației Române de Rugby.

„Ne bucurăm de implicarea CAR ÎNVĂȚĂMÂNT FĂLTICENI în Campania „Susține un jucător”, deoarece acest lucru arată că asociațiile care își desfășoară activitatea în comunitatea locală din orașul Gura Humorului observă munca depusă de către clubul nostru de a menține sportivii de performanță acasă. Sprijinul CAR ÎNVĂȚĂMÂNT FĂLTICENI o să ajute la menținerea sportivilor în activitatea de performanță, cât și în cea educațională, care este primordială pentru noi”, transmite vicepreședintele Rugby Club Gura Humorului, Andrei Varvaroi.

Campania ,,Susține un jucător”

Având în vedere recunoașterea provocărilor economice semnificative cu care se confruntă sportul, Rugby Club Gura Humorului a inițiat Campania „Susține un jucător”. Această campanie are ca scop principal încurajarea mediului economic privat, pe care clubul sportiv îi invită să se implice în sprijinirea tinerilor jucători de rugby.

Cei care își doresc să sprijine această campanie sau să afle mai multe despre Rugby Club Gura Humorului pot contacta echipa printr-un e-mail către comunitate@rugbygh.com.

Despre CAR Învățământ Fălticeni

CAR Învățământ Fălticeni este o casă de ajutor reciproc din județul Suceava, înființată în anul 1926, care oferă membrilor săi împrumuturi rapide, economii cu dobândă avantajoasă și asistență socială. Această instituție financiară nebancară se implică în comunitatea locală suceveană pentru a susține educația tinerilor de toate vârstele, performanța și excelența. De asemenea, tot prin programele de asistență socială, CAR Învățământ oferă ajutoare financiare nerambursabile membrilor săi la toate evenimentele importante, precum nunți, botezuri și înmormântări. Orice persoană din județul Suceava, salariat în mediul privat sau bugetar, pensionar sau student poate beneficia de serviciile pe care le oferă această casă de ajutor reciproc.

Despre Rugby Club Gura Humorului

Rugby Club Gura Humorului a fost înființat în vara lui 2018. Gura Humorului este o pepinieră a rugby-ului românesc, în cadrul căreia s-a dezvoltat programul de educație non-formală Rugby pentru toți, implementat de Fundația Te Aud România. Ulterior, s-a înființat echipa de rugby de seniori, pentru a oferi oportunitatea tinerilor să își continue dezvoltarea rugbystică la ei acasă.

Articole Similare

Back to top button