Articole GeneraleComunicate de presaEducatieSanatateStiri LocaleStiri Nationale

57 de candidați s-au înscris pentru concursul de intrare în rezidențiat în județul Suceava

Direcția de Sănătate Publică Județeană Suceava informează că Ministerul Sănătății organizează concurs de intrare în rezidențiat pe post și rezidențiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie, în data de 19 noiembrie 2023.

Concursul se va desfășura în centrele universitare din București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu-Mureș și Timișoara.

Înscrierile s-au realizat prin direcțiile de sănătate publică, respectiv prin ministerele cu rețea sanitară proprie. Ocuparea locurilor și posturilor în specialitate se realizează în ordinea punctajului de promovare obținut de participanții la concurs, în limita locurilor/posturilor publicate. Este important de reținut faptul că se va alcătui o clasificare națională unică pentru fiecare domeniu.

57 de candidați și-au depus dosarul de înscriere la concurs la sediul Direcției de Sănătate Publică Județeană Suceava. Dintre aceștia, 23 au optat pentru domeniul medicină, 16 pentru domeniul medicină dentară și 18 pentru domeniul farmacie.

Pentru examenul de rezidențiat pe post, în județul Suceava au fost publicate 4 posturi, toate la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, în specialitățile ATI, Cardiologie, Neotatologie, Laborator Radiologie și imagistică medicală.

Alte informații utile privind consursul de intrare în rezidențiat pot fi găsite pe site-ul web https://rezidentiat.ms.ro/.

Articole Similare

Back to top button