Articole GeneraleComunicate de presaStiriStiri Locale

Învelitoarea din tablă a acoperișului unui bazin de înot din Gura Humorului, smulsă de vânt

Pompieri militari, echipaje de polițiști, dar și lucrători ai Comitetului Local pentru Situații de Urgență Gura Humorului au intervenit în această noapte pentru îndepărtarea acoperișului din tablă al unui bazin de înot, din cadrul sălii Clubului sportiv școlar din orașul Gura Humorului, smuls de vânt.

Părți din învelitoarea de tablă a acoperișului au fost aruncate, în parcarea Clubului sportiv școlar și pe carosabilul variantei de ocolire a orașului Gura Humorului, de vântul puternic manifestat în zonă, pentru care a fost emisă și o atenționare cod galben. Evenimentul a fost anunțat la 112 în jurul orei 1:30.

Pe timpul misiunii echipajelor de intervenție, traficul rutier de pe șoseaua ocolitoare a orașului a fost redirecționat. Cu ajutorul unui utilaj, partea de învelitoare din tablă aflată pe carosabil a fost îndepărtată, iar traficul rutier în zonă s-a reluat în jurul orei 3:00.

„Din fericire, nu au fost identificate victime omenești și nici alte pagube materiale importante rezultate în zona în care a căzut învelitoarea din tablă. Misiunea a fost continuată de operațiunea de monitorizare, pentru ca echipajele să se asigure că învelitoarea din tablă, cu o suprafață de aproximativ 900 de metri pătrați, nu a surprins în cădere persoane”, a declarat maior Alin Găleată, putător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Județean Suceava.

Articole Similare

Back to top button