Articole GeneraleComunicate de presaEducatieSocialStiriStiri Locale

527 de persoane interesate de angajare au participat la Bursa locurilor de muncă vacante pentru absolvenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava a publicat statistica Bursei Locurilor de Muncă pentru Absolvenți 2023, la închiderea evenimentului. În realizarea raportului au fost luate în considerare cifrele activităților din 27 octombrie, în cele trei locații de organizare din județ (Suceava, Fălticeni și Rădăuți).

Astfel, rezultatele înregistrate prezintă un număr total de 59 de angajatori participanți, din care 31 în Suceava, 18 în Fălticeni și 10 în Rădăuți, și 319 locuri de muncă vacante ofertate. Dintre acestea, 181 au fost prezentate în cadrul Bursei de la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, 104 la Bursa din Fălticeni și 34 în cadrul evenimentului din Rădăuți.

Totodată, au participat 572 de persoane interesate de angajare, 270 la Suceava, 156 la Fălticeni și 146 la Rădăuți. Dintre acestea, 156 au fost selectate în vederea angajării (78 la Suceava, respectiv 56 la Fălticeni și 22 la Rădăuți).

Ofertele prezentate de angajatori la Bursă și rămase neocupate vor fi mediatizate prin toate canalele de comunicare ale AJOFM Suceava, iar persoanele care nu au reușit să ajungă la eveniment pot consulta lista de locuri vacante, afișată, online, pe pagina de Facebook a Agenției, sau în format fizic, la parterul sediului din Suceava, str. Tudor Vladimirescu.

Articole Similare

Back to top button