Articole GeneraleComunicate de presaCulturaEvenimenteStiriStiri Locale

Centru expozițional Global Photographic Union, la Muzeul de Istorie din Suceava

Muzeul Național al Bucovinei și GPU – Global Photographic Union anunță deschiderea, la Muzeul de Istorie din Suceava, a Centrului Expozițional Global Photographic Union.

Ceremonia de deschidere a noului centru expozițional de la Suceava va fi marcată de prezența Președintelui GPU, Manolis Metzakis.

Cu ocazia evenimentului, în data de 28 octombrie 2023, la ora 15:00, la Muzeul de Istorie din Suceava va avea loc vernisajul Expoziției de artă fotografică GPU, ce cuprinde peste 50 de lucrări realizate de membrii organizației.

La activitățile din 28 octombrie va participa și prof. Marius Alexandru Aluncărițe, de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu“ din Suceava, care va susține un recital de chitară și va interpreta compoziții din repertoriul internațional, Preludiul nr. 1 de Heitor Villa-Lobos și piese în stil Flamenco și Spanish Guitar.

Duminică, 29 octombrie 2023, între orele 10:00 și 16:00, la Muzeul de Istorie, președintele GPU, Manolis Metzakis, va susține un atelier fotografic cu tema „Portret”.

Articole Similare

Back to top button