Articole GeneraleComunicate de presaEducatieEvenimenteStiri LocaleStiri Nationale

Trei antreprenori români susțin lecții de business, în cadrul unui eveniment organizat de Bucovina InBusiness Club

Cel mai nou eveniment organizat de Bucovina Inbusiness Club aduce în atenția antreprenorilor „Lecții despre business din 23 de industrii”, alături de trei speakeri invitați, specialiști în antreprenoriat.

Evenimentul va avea loc vineri, 27 octombrie, la Jeni Palace, în Suceava.

„Activitățile se adresează oamenilor creativi și inovatori din business și acelora care vor să beneficieze de schimbul liber de idei, networking și au nevoie de motivație sau disciplină pentru îmbunătățirea performanței în propria afacere”, transmit organizatorii. Aceștia anunță 10 ore de workshop-uri, prezentări, metode experimentate și idei inovative, în care invitații vor face schimb de bune practici, conturându-se oportunități de colaborare între cei prezenți.

În cadrul evenimentului vor vorbi Răzvan Căzănescu, autorul Sistemului TBF  de Management, care va pune accent pe importanța managementului în antreprenoriat, Monica Florea, Partener TBF și lider al proiectului TBF New Generation, care va vorbi despre continuitatea mindsetului antreprenorial prin educarea tinerilor pentru deprinderea abilităților de business, și Iancu Guda, Vice Președinte AAFBR, a cărui prezentare va conține informații legate de managementul riscului și cercetare.

Bucovina InBusiness reprezintă și un demers prin care Răzvan Căzănescu, Monica Florea și Iancu Guda își propun să contribuie la educația antreprenorială a românilor din 3 perspective, cea a antreprenorului prezent, ancorat în context, care se concentrează pe lucrurile care contează și este activ în peisajul de business, cea a antreprenorului care se gândește spre viitor, care inserează modalități sustenabile de educație non formală pentru tineri, și cea a antreprenorului care este aproape de mediul academic și înțelege importanța cercetărilor de piață pentru a lua decizii educate în business.

Cel mai sănătos mod de a crește ca antreprenor este să iei soluții din multiple industrii. La Bucovina InBusiness voi împărtăși experiența mea în 23 de industrii, de la management și până la marketing și vânzări. Ce funcționează, ce nu funcționează, ce greșeli văd în majoritatea companiilor și care sunt uneltele care aduc rezultate concrete”, declară Răzvan Căzănescu, Fondator TBF.

Prin inițiativa Bucovina Inbusiness Club vrem să adresăm unui public cât mai larg tema educației în business a creșterii unei generații de succes și a implicării comune. Nu putem spera că lucrurile se vor schimbă, fără să ne implicăm fiecare cu tot ce știm și putem contribui. E un context favorabil pentru apelulul la acțiune și la concretețe. La cum lăsăm o moștenire durabilă, la cum construim viitorul.

Vrem să creăm o generație pregătită, adaptabilă și capabilă să facă față oricărui obstacol, dar și să poată duce mai departe ce s-a construit până azi și să creeze un mediu de business performant și de succes. Este responsabilitatea noastră colectivă ca societate, dincolo de misiunea noastră. Iar mediul antreprenorial joacă un rol esențial în acest ecosistem. Mentoratul, finanțarea, parteneriatele, implicarea activă, focusul permanent pot accelera transformarea și ne pot duce la un alt nivel. Ne aduce împreună contribuția pentru a investi în generația și în viitorul nostru. Antreprenori, profesori, manageri, experți și tineri construim împreună acest viitor”, este mesajul Monicăi Florea, cofondator al TBF New Generation.

„Cred că este foarte important climatul în care ne dorim să facem business, trebuie să ne raportăm mereu la particularitățile specifice ale unei regiuni, țări, industrii și să fim atenți și la contextul politic, economic și social. Toate aceste lucruri îți pot afecta afacerea sau pot fi oportunități care pot și trebuie să fie exploatate”, precizează Iancu Guda, Vice Președinte AAFBR.

Evenimentul de business care va avea loc la Suceava, propune o experiență completă care alternează sesiunile de training ale celor 3 speakeri cu pauze de fine dining, networking și se va încheia cu un concert special susținut de artistul Pavel Stratan.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul https://bucovina.inbusiness.club/, unde poate fi consultat și programul detaliat al evenimentului.

Articole Similare

Back to top button