Articole Generale

Prorectorul Mihai Dimian, desemnat să reprezinte USV în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Județean Suceava

Ca urmare a schimbării denumirii Spitalului Județean Suceava în Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava și a modificării structurii organizatorice a unității medicale, Universitatea „Ștefan cel Mare” a desemnat un membru în Consiliul de Administrație al SCJU Suceava.

Propunerea, aprobată în ședința Consiliului de Administrație al universității din data de 10 octombrie 2023, este numirea prof. univ. dr. Mihai Dimian, Prorector cu activitatea științifică, pentru a completa componența structurii de la Spitalul Județean.

În cadrul întâlnirilor consiliului vor fi discutate principalele probleme de strategie, organizare și funcționare a unității medicale.

Anterior acestei numiri, în luna septembrie, Senatul Universității „Ștefan cel Mare” a nominalizat șefii compartimentelor și secțiilor clinice ale Spitalului Județean. Aceștia sunt angajați ai unității medicale, dar și cadre didactice titulare, membri în echipele de cercetare de la Facultatea de Medicină și Științe Biologice a USV.

Structurile clinice de la Suceava sunt Secția de nefrologie, Laboratorul BK de diagnostic și biologie moleculară, Secția de diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, Secția de reumatologie, Secția de chirurgie și ortopedie pediatrică, Serviciul județean de medicină legală, Secția de chirurgie generală, Secția de pediatrie și Secția de ortopedie și traumatologie.

Articole Similare

Back to top button