Articole GeneraleComunicate de presaEducatieSocialStiri Locale

AJOFM Suceava organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, la Suceava, Rădăuți și Fălticeni

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava organizează vineri, 27 octombrie 2023, „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”. Evenimentul de carieră se va desfășura, în Corpul E al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, începând cu ora 10:00, iar la Casa Germană din Rădăuți și la sediul Punctului de lucru al AJOFM din Fălticeni, începând cu ora 9:00.

„Angajatorii își pot prezenta oferta locurilor de muncă vacante, pot cunoaște direct viitorii angajați, pot afla ce își doresc aceștia și ce așteptări au de la un loc de muncă, iar candidații pot testa piața muncii, pot afla care sunt meseriile cele mai căutate, care sunt competențele și abilitățile ce cresc șansele de angajare, pot negocia direct un pachet salarial”, transmit organizatorii.

Dincolo de contextul oportun de întâlnire directă a cererii cu oferta de muncă, Bursa oferă și o oportunitate ca toți cei implicați să experimenteze, poate pentru prima dată, roluri de actori activi pe piața muncii. Reprezentanții AJOFM Suceava precizează că domeniile de activitate în care s-au înregistrat locuri vacante care vor fi prezentate în cadrul evenimentului sunt alimentație publică, panificație, producție, fabricarea hârtiei și cartonului, construcții, pază și protecție, ospitalitate și nu numai, acoperind aproape toate nivelurile de studii.

Agenții economici, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, dar și reprezentanții instituțiilor interesate de domeniul pieței muncii sunt invitați să participe, într-un cadru organizat, la Bursa generală pentru absolvenți, pe 27 octombrie 2023. Informații și detalii organizatorice se pot obține la telefon 0230 523279, 0786290204 sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/ajofmsuceava.

Articole Similare

Back to top button