Articole GeneraleComunicate de presaStiriStiri Locale

Firme sucevene cu rezultate deosebite, premiate în cadrul Galei Oamenilor de Afaceri 2023, de Patronatele IMM din județul Suceava

Joi, 12 octombrie 2023, la Salon Prestige Ballroom din Suceava, s-a desfășurat GALA OAMENILOR DE AFACERI – ediția 2023, eveniment organizat de Patronatele IMM din județul Suceava.

Cu o tradiție în mediul antreprenorial sucevean, evenimentul aflat la a 29-a ediție a reunit agenții economici din județul Suceava, alături de reprezentanți ai Guvernului României, ai autorităților și instituțiilor publice locale și centrale, organizații de la nivel local, național și internațional, parteneri și colaboratori ai patronatelor IMM-urilor din județul Suceava. La Gala Oamenilor de Afaceri 2023 a fost prezent președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, Florin Jianu, împreună cu o parte din board-ul de conducere al CNIPMMR – prim-vicepreședinți, vicepreședinți și alți membri din conducere, cât și membri din aparatul executiv.

Au fost alături de organizatori și reprezentante ale patronatelor pentru antreprenoriat feminin, asociații profesionale din întreaga țară și parteneri ai consorțiilor constituite pentru implementarea proiectelor finanțate cu fonduri europene la nivelul patronatelor sucevene.

În cadrul Galei 2023 a antreprenorilor suceveni au fost premiate firme din județul Suceava care au împlinit în acest an 30 de ani de activitate economică. Au primit premii de excelență companiile Bethesda SRL, Coneltex SRL, Corsem Impex SRL, Danilevici Carn Prod SRL, Fetcom SRL, Florconstruct SRL, High Tech SRL, Loial Impex SRL, Superstar Com SRL, Tipografia Celestin SRL, Ursa Mare Comprod SRL și Zega Impex SRL.

Gala oamenilor de afaceri suceveni din acest an a inclus și acordarea de trofee de excelență unor companii de top. Premiile au fost acordate, pentru investiții de top, firmelor Dorna Medical SRL și Grup Feroviar Român SA.

Premii pentru performanță antreprenorială și managerială le-au fost acordate firmelor Assist Software SRL și Grupului de firme IBB.

La categoria Tineri antreprenori de succes, Murături Ambalate SRL- Cămara Laurus a fost premiată pentru rezultate economice deosebite.

La categoria Povești sucevene de succes în diaspora, premiul de excelență a fost oferit Gabrielei Baumann Hostiuc, care administrează o afacere de succes în domeniul hotelier în Germania.

Două premii de excelență au fost acordate în cadrul Galei pentru deosebita implicare în acțiuni umanitare și proiecte comunitare. Acestea au fost oferite președintei Fundației Scheherazade, Wajiha Haris, și organizației Sânge pentru Români a- Fundația Umanitară Nord 2001 Suceava.

Un moment special al serii a fost și acordarea distincției de excelență Coralei „Ciprian Porumbescu” Suceava, pentru cele două medalii de aur obținute la cea mai mare competiție de muzică corală, desfășurată în acest an în Coreea de Sud.

„Și în acest an, Gala Oamenilor de Afaceri ediția 2023 a evidențiat rezultatele economice și profesionale ale tuturor antreprenorilor suceveni. A evidențiat, deopotrivă, și activitățile și acțiunile organizațiilor patronale IMM locale și naționale, a subliniat importanța și rolul IMM-urilor și al patronatelor IMM în economia și societatea românească.

Trebuie să facem eforturile comune necesare pentru ca mediul de afaceri sucevean să se mențină viabil și să asigure viitorul comunității. Menținând o afacere și creând locuri de muncă, fiecare antreprenor pune o cărămidă la construirea economiei în comunitatea noastră locală”, a declarat Liliana Agheorghicesei, președinte Patronatele IMM din județul Suceava.

Articole Similare

Back to top button