Articole Generale

Câștigă bani online ușor, din vânzarea cărților cu sau fără conținut, prin sistemul GoPublish

  Cum ar fi să poți câștiga bani online cu doar câteva ore pe zi de muncă, fără a investi decât timp și dorința de a-ți transforma viața în ceva mult mai plăcut decât ai acum? Da, este posibil să obții un venit suplimentar fără a fi nevoie să ai o afacere care îți dă bătăi de cap. 

          Poți vinde cărți în mediul online, fără să le scrii, fără să ai stocuri, fără tipografie și fără a fi nevoie să investești pentru început decât în tine. Poți vinde cărți prin sistemul GoPublish, un sistem care și-a format deja o comunitate de peste 1300 de oameni care câștigă de la sute la mii de euro lunar din vânzarea cărților cu sau fără conținut. 

         Dacă te gândești că ai nevoie de cunoștințe de graphic design, de marketing sau abilități avansate de calculator, află că nu sunt necesare acestea. Îți trebuie un calculator/laptop, conexiune la internet, dorința ca într-o zi să fii independent financiar și investiția în tine.  

         Ce este sistemul GoPublish? 

         Pandemia a schimbat viața multora. Cei care aveau o afacere online au prosperat, iar cei care și-au pierdut locul de muncă sau care și-au dorit o reconversie profesională, au căutat noi modalități de a câștiga bani. Online, de data aceasta. Motivele sunt evidente. 

        Ce a adus nou pandemia, este creșterea interesului oamenilor pentru o nouă categorie de cărți de activități, precum cărți de colorat, jurnale, cărți cu jocuri, agende, ceea ce ne oferă o posibilitate interesantă de a câștiga bani online.

       Cum funcționează sistemul GoPublish? 

          Alegi spre ce cărți vrei să te îndrepți (jurnale, agende, cărți de colorat, caiete etc sau de toate), creezi un format digital, îl încarci în format PDF pe platforma Amazon sau o altă platformă care oferă serviciul print on demand, iar aceștia o printează și se ocupă de toate celelalte acțiuni (legare, livrare) de câte ori un client o comandă de pe platforma lor.  

       Cum începi?

        Sigur că poți învăța singur cum poți face asta, dar un curs GoPublish predat de către persoanele care au adus acest concept în țara noastră, după ce au reușit să vândă de milioane de euro, și care știu cum să te învețe să te dezvolți fără riscul de a eșua, este una dintre cele mai bune investiții pe care le poți face în tine.

          GoPublish.ro este cursul care te ajută să creezi și să lansezi cărți cu sau fără conținut, la nivel internațional, prin platformele care oferă serviciul de print on demand, pe care le poți crea pe baza unor template-uri. 

        Ce presupune cursul GoPublish?

          Cursul are 2 părți. Prima parte este Basic, în timpul căreia înveți timp de 6 săptămâni cum să lansezi cărți fără conținut. Dacă rămâi activ la curs, vei putea deja să publici primele cărți.

          A doua parte a cursului se numește GoPublish Pro și o primești ca un bonus. Informațiile oferite în această parte a cursului îți permite să lansezi cărți cu conținut pe care le poți dezvolta prin delegarea scrierii către un scriitor. 

           Accesează gopublish.ro pentru mai multe informații. În plus, pentru a veni în sprijinul tău și al tuturor care vor să se bucure de un venit lunar care nu presupune foarte multă muncă, antreprenorii care au dezvoltat acest concept și care oferă acest curs, oferă și un ghid gratuit care explică în detaliu acest model de afacere și cum poți începe, dacă nu vrei sau nu ai timp să urmezi cursul.

        Să încercăm o concluzie…

          Așadar, vrei să începi o afacere online care să-ți genereze venituri suplimentare și care să-ți ofere posibilitatea de a te bucura de mai mult timp pentru tine și familia ta? Atunci învață să vinzi produse digitale și fizice la nivel global, ușor și mai rapid decât îți poți imagina. Și, deși un ghid îți poate informații esențiale pentru dezvoltarea unei afaceri de acest tip, cursul GoPublish este cel mai potrivit pentru tine.

Articole Similare

Back to top button