AdministratieArticole GeneraleComunicate de presaEducatieStiri Locale

Se lucrează la documentația tehnică pentru realizarea unei Grădinițe cu program prelungit în Obcini

Primarul Municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat miercuri, 20 septembrie, că în această perioadă se lucrează la întocmirea documentației tehnice pentru realizarea Grădiniței cu program prelungit din cartierul Obcini.

Clădirea va dispune de trei niveluri – Demisol+Parter+Etaj. Grădinița va avea 8 săli de clasă (grupe), 4 dormitoare, 4 vestiare, o sală de mese/multifuncțională, 5 grupuri sanitare, o bucătărie și spații de depozitare, un cabinet medical, un ascensor, și spălătorie-călcătorie.

Conform datelor tehnice prezentate de Ion Lungu, la exterior, suprafața în aer liber este de 800 mp, unde vor funcționa spații de recreere, locuri de joacă, precum și o zonă verde, cu o grădină de flori, legume, livadă și peluze.

„Suntem la faza de notă conceptuală. Urmează a se finaliza studiul de fezabilitate. Intenționăm să finanțăm această grădiniță nouă pe fonduri europene, prin Programul Regional 2021-2027, la ADR Piatra Neamț. Suma prevăzută în fișa de proiect este de 1.500.000 euro”, a transmis primarul Sucevei.

Articole Similare

Back to top button