Articole GeneraleComunicate de presaEducatieStiri Locale

Alianța Franceză din Suceava a prelungit termenul de înscriere pentru cursurile de limba franceză pentru copii și adulți

Alianța Franceză din Suceava a anunțat prelungirea sesiunii de înscrieri pentru cursurile anuale de limba franceză, până în data de 25 septembrie 2023.

Cursurile vor demara la începutul lunii octombrie și se adresează tuturor categoriilor de public și tuturor vârstelor – copii, adolescenți, adulți – după cum urmează:

  • Le français, c’est facile! – cursuri de limba franceză pentru copii (7-10 ani),
  • Le français au collège – cursuri de limba franceză pentru adolescenți (11-15 ani),
  • Cursuri de limba franceză generală pentru liceeni (16-19 ani),
  • Cursuri de pregătire pentru examenul DELF/ DALF,
  • Cursuri de franceză pentru adulți,
  • Cursuri de pregătire la limba franceză,
  • Cursuri de limba franceză prin cântec,
  • Cursuri individuale, la cerere, pentru copii, adolescenți, adulți, cu un orar flexibil, în funcție de programul cursanților și al profesorului.

Alianța Franceză din Suceava are o echipă de profesori recunoscuți pentru profesionalismul lor, care utilizează manuale și metode actuale și interactive de învățare a limbii franceze, agreate de rețeaua Alianțelor franceze din România. Testele inițiale în vederea stabilirii nivelului de studiu sunt gratuite pentru cursanții care se înscriu în perioada deja menționată. În funcție de preferințe și de disponibilitatea lor, cursanții adulți pot opta atât pentru cursuri față în față cât și pentru cursuri în regim online.

Toți cursanții Alianței Franceze au acces gratuit pe platforma Culturethèque, o bibliotecă digitală care conține sute de cărți, benzi desenate, noutăți muzicale și filme în limba franceză, dar și documente didactice pentru învățarea acestei limbi.

Cursurile în format fizic se vor desfășura la sediul Alianței Franceze din Suceava, pe strada Ștefan cel Mare, nr. 50 (vizavi de Muzeul de Istorie). Pentru înscrieri și informații suplimentare, doritorii pot consulta site-ul Alianței Franceze din Suceava (https://afsuceava.ro/) sau contacta direct secretariatul, la adresa de e-mail aliantafrancezasv@gmail.com sau la numărul de telefon 0737784074 (de luni până vineri, între orele 9:00 și 13:00).

Articole Similare

Back to top button