Articole GeneraleComunicate de presaStiriStiri Locale

Cinci posturi de consilier și unul de referent, scoase la concurs de Casa Județeană de Pensii Suceava

Conducerea Casei Județene de Pensii Suceava anunță că în perioada următoare va organiza concurs pentru ocuparea pe durată determinată a unui număr de 6 posturi contractuale de execuție, repartizate instituției pentru realizarea acțiunii de evaluare a dosarelor de pensii din sistemul public de pensii.

Vor fi scoase la concurs 5 posturi de Consilier (S) debutant – studii superioare și un post de referent (M) debutant – studii medii.

Primirea dosarelor în vederea participării la concurs se va face la Compartimentul Resurse Umane de la sediul Casei Județene de Pensii Suceava, în zilele de 19 și 20 septembrie, până la orele 16:30.

Pe site–ul instituției, la adresa https://cjpsv.ro/main/noutati.php?item_id=272, au fost publicate anunțul de concurs, actele necesare pentru înscriere și bibliografia.

Proba scrisă va avea loc în data de 27 septembrie 2023, la ora 10:00, candidații urmând să susțină, ulterior, și proba orală (interviul). Angajarea pe aceste posturi se face pe o perioadă determinată, până la data de 31.08.2024.

Articole Similare

Back to top button