Articole GeneraleComunicate de presaStiriStiri Locale

Aproape 40.000 de pachete de țigări de contrabandă au fost confiscate de polițiști, la Marginea

Luni, 11 septembrie, în jurul orei 08:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Marginea au oprit în trafic, pe DN2E, un vehicul care se îndrepta către comuna Marginea, susceptibil a transporta țigarete de contrabandă.

În autoturism a fost identificat un bărbat, de 33 de ani, din comuna Vicovu de Jos, județul Suceava. La controlul vehiculului, au fost descoperite 39.890 de pachete de țigări de proveniență extracomunitară (799.800 de bucăți de țigarete).

Vehiculul a fost confiscat și condus la sediul Poliției Municipiului Rădăuți, pentru efectuarea activităților criminalistice și procedurale.

„De asemenea, prin Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, au fost dispuse măsuri de documentare suplimentară a cauzei, în vederea stabilirii trasabilității și a circuitului infracțional, precum și pentru identificarea tuturor persoanelor implicate”, anunță comisar șef Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Față de bărbatul de 33 de ani a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând a fi introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Articole Similare

Back to top button