Articole GeneraleCulturaEducatieEvenimenteStiri Locale

Zilele Culturii la Siret și festivalul Folkever se desfășoară în perioada 20-22 septembrie

Centrul Cultural Siret organizează, între 20 și 22 septembrie 2023, cea de-a XXXI-a ediție a Zilelor Culturii la Siret, manifestare care, în acest an, va cuprinde și programul celui mai longeviv festival din zona Moldovei, Folkever, ediția a XV-a.

Organizatorii anunță că, pe parcursul celor 3 zile, publicul va avea ocazia de a participa la trei proiecții de film, 6 recitaluri de muzică folk, 3 recitaluri de muzică clasică, 3 expoziții, o lansare de disc și întâlnire cu autorul, un spectacol de teatru pentru copii, un spectacol de teatru pentru adolescenți, un spectacol coregrafic pentru adulți, două dezbateri, un maraton de fotografie portret.

Evenimentele din acest an se vor desfășura în șase locații diferite din oraș – Sala de Spectacole a Centrului Cultural, Biserica Romano-Catolică, Faleza Siret, Parcul Centrului Cultural, Sala mică a Centrului Cultural și Centrul de Tineret din Siret, reunind peste 45 de invitați.

O parte dintre activități sunt promovate și vândute anul acesta pe IaBilet.ro, la adresa https://www.iabilet.ro/bilete-casa-de-cultura-siret-venue-4293/?nomobile=1, iar altele sunt susținute de sponsorii festivalului.

Mai multe detalii despre Zilele Culturii la Siret 2023 pot fi consultate pe pagina de Facebook a Centrului Cultural.

Articole Similare

Back to top button