Articole GeneraleComunicate de presaPoliticStiri Locale

Dan Ioan Cușnir, despre Gheorghe Flutur: Nu reușește, la el acasă, pe toloacă, nimic altceva în afară de petreceri de partid pe bani publici

Președintele Executiv al Organizației Municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a transmis joi, 7 septembrie, un comunicat de presă în care critică activitatea administrativă a Președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Social-democratul consideră că, deși în 2024 „va avea 20 de ani de când conduce Județul Suceava”, prim-vicepreședintele PNL „nu reușește, la el acasă, pe toloacă, nimic altceva în afară de petreceri de partid pe bani publici, nimic în afară de de chiuituri și hore și alea de slabă calitate”. În același timp, Dan Cușnir prezintă o serie de proiecte finalizate în timpul mandatului lui Cătălin Nechifor, președinte al CJ Suceava în perioada 2012-2016.

În cele ce urmează, redăm conținutul integral al comunicatului de presă:

„Anul viitor, în 2024, Flutur Gheorghe va avea 20 de ani de când conduce Județul Suceava, cu o pauză de 4 ani în perioada 2012-2016; de facto el a condus județul Suceava și în perioada 2004-2008.

1)      În timp ce Cătălin Nechifor, fostul președinte PSD al CJ Suceava (cel despre care Flutur Gheorghe spunea că este „leneș”) a construit în 2 ani Aeroportul Suceava cu terminal și aerogară modernizată complet, inclusiv 2460 metri de pistă cu lățimea de 45 m, Flutur Gheorghe a reușit în doar 7 ani să inaugureze Terminalul 2, un container de 1000 mp.

2)      În timp ce Cătălin Nechifor, fostul președinte PSD al CJ Suceava (cel despre care Flutur Gheorghe spunea că este „leneș”) a construit într-un an drumul Trans Rarăul din economiile Consiliului Județean la cheltuielile de deszăpezire a drumurilor județene, Flutur Gheorghe a reușit în doar 7 ani să amenajeze o parcare lângă drumul Trans Rarău.

3)      În timp ce Cătălin Nechifor, fostul președinte PSD al CJ Suceava (cel despre care Flutur Gheorghe spunea că este „leneș”) a construit în 6 luni DN 29/E85 Suceava-Botoșani, Flutur Gheorghe reușește de doar 15 ani să ne povestească ce frumoase vor fi și câtă importanță turistică vor avea drumurile Panaci-Bilbor și Mălini-Borca.

4)      În timpul lui Cătălin Nechifor, fostul președinte PSD al CJ Suceava (cel despre care Flutur Gheorghe spunea că este „leneș”) clădirea Palatului Administrativ era asigurată contra incendiilor și avea contract valabil de mentenanță pentru senzorii de depistare a fumului. Flutur Gheorghe a reușit performanța de a face economii mărunte pentru ca ulterior CNI, din banii românilor, din bugetul de Stat, să cheltuie peste 20 de milioane de euro pentru refacerea postincendiu a clădirii fanion a administrației publice județene, bani care ar fi putut să fie folosiți pentru infrastructur rutieră sau școlară a județului Suceava.

5)       În timp ce Cătălin Nechifor, fostul președinte PSD al CJ Suceava (cel despre care Flutur Gheorghe spunea că este „leneș”) a reamenajat într-un an DJ Mihoveni-Costana, Flutur Gheorghe a reușit să asfalteze drumul județean spre locația să preferată, „Acasă în Bucovina”.

6)      În timp ce PSD-ul a construit Centura inel a Rădăuțiului în 2 ani, Flutur Gheorghe ne povestește de doar 15 ani cum gospodarii PNL vor construi centurile ocolitoare ale orașelor Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei.

Flutur Gheorghe, „stâlpul” coaliției de guvernare, nu reușește, la el acasă, pe toloaca, nimic altceva în afară de petreceri de partid pe bani publici, nimic în afară de de chiuituri și hore și alea de slabă calitate.

Cine îl protejează pe Gh. Flutur și până când?

Articole Similare

Back to top button